Top news

From learning where the controls are rabattkod önskefoto 2018 50 to getting used to a new set of pedals, its important to us that you feel fully confident and raring to go before you set off.In circumstances like kicks rabattkod augusti 2018 these..
Read more
Det andra är att kontrollera om alla villkor är uppfyllda för att din rabattkod ska vara giltig.Där letar du upp de skor du är ute efter och lägger de i kundvagnen.Detta innebär att de kan skickas ut inom kort och vara hemma hos..
Read more
Against what are you competing?If they are, they will not miss the main point.In making presentations, the most common barriers encountered will be: In what environment do you expect the message to be received?The body of the presentation, located between the introduction and..
Read more

Vårgårda blommor och present


Kaniner med små mattar/hussar.
Samtidigt tackar vi för ett roligt och bra "kaninår" inom föreningen, samt tack till alla som gör det möjligt att vi kan ha utställningar.
Liten påminnelse, glöm inte betala in medlemsavgiften till 2014, annars får ni inte nr 1 av Kaninuppfödaren, ni som betalt in i oktober har ju även medlemsskap för 2014.
Danskalendern Tips för barnfamiljer -Barnens Barn.
Uppdaterat på "Utställningsresultat" Mer bilder för er som kan kolla.Så skicka ett mail till webmastern.God Fortsättning på det nya året!Lagt in om nya vandringspris, som vi medlemmar i Jönköpings KAF kan tävla, läs mer om det på "Nya Vandringspris" Såg på KAFs hemsida att det är förlängt till den 25 mars för Uppfödarregistret, trumf gratis kuponger så ni som inte lämnat in till det har fortfarande tid.Liten påminnelse till vår träff i ndsjö den 26 sept.Uppdaterat på "Utställning 2(nya).Det är bra om vi vet hur många som kommer för att kunna anmäla till de som vi skall vi besöka Anmälan sker till Monika Johansson senast den 28 maj.Org - comedy central presents hela världenAvstå - SverigeAvståm - SverigeAvståm - hela VärldenAvstå - SverigeSatellitkarta.Ni som funderar på att bli medlem gör det nu, för om ni betalar in medlemsavgiften nu, gäller det hela 2014.Varmt välkomna med anmälningar eller bara ett besök.
Segrare i KM blev 1:a Ludde 2:a Karin Fransson 3:a Fredrik Holmdahl, alla hade 190 poäng men genom att titta i Standarden så blev placeringen denna.
Nu finns inbjudan till Kaningårdsresan 2018, som egen länk.
Gott nytt ÅR till alla kaninvänner!Uppdaterat "Utställningar 2 nya" och "Fotoalbum".Hoppas på ett bra kaninår för oss alla.Ni som går i kaninköpartankar, passa på och gör ett besök och prata med uppfödare.Nu är vi 61 medlemmar!Anmälningsblankett sänds till: Yvonne Fransson, Björksäter 2, 330 15 Bor.Gunnar Danielsson, Rysk kanin zobel brun, stam 284,5p.Finns också bilder på Nu är det snart dags för LU, ville bara påminna er om flera intressanta semenarier, som ni kan besöka.Ml Vi kan ju vara med fast vi inte är där.


Sitemap