Top news

Servera i en stor skål och med sugrör i glasen.Gör spellistan tillsammans med födelsedagsbarnet!Viss information kan behållas längre då det krävs pga andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen.Skiva bananer och lägg "slantarna" i en ugnssäker form.Sandviks Förlag AB (med varumärken som t ex Goboken)..
Read more
Om eländet med våra lokalerna på Möllegatan.Från engelskans ordstäv: First generation makes the money, second spends.Gå på i ullstrumporna Fortsätta en verksamhet "som man alltid har hämta möbler gratis gjort på ett invant vis utan att låta sig hejdas eller påverkas.Från översättning av..
Read more
Electronic Document Publishing using DjVu (DjVu 200 Kb) details, a General Segmentation Scheme for DjVu Document Compression (DjVu, 200 Kb) details, efficient Compression of Digital Documents to Multilayer Raster Formats (DjVu, 100 Kb) details, overview of the DjVu Document Compression Technology (DjVu 36..
Read more

Vårgårda blommor och present


Kaniner med små mattar/hussar.
Samtidigt tackar vi för ett roligt och bra "kaninår" inom föreningen, samt tack till alla som gör det möjligt att vi kan ha utställningar.
Liten påminnelse, glöm inte betala in medlemsavgiften till 2014, annars får ni inte nr 1 av Kaninuppfödaren, ni som betalt in i oktober har ju även medlemsskap för 2014.
Danskalendern Tips för barnfamiljer -Barnens Barn.
Uppdaterat på "Utställningsresultat" Mer bilder för er som kan kolla.Så skicka ett mail till webmastern.God Fortsättning på det nya året!Lagt in om nya vandringspris, som vi medlemmar i Jönköpings KAF kan tävla, läs mer om det på "Nya Vandringspris" Såg på KAFs hemsida att det är förlängt till den 25 mars för Uppfödarregistret, trumf gratis kuponger så ni som inte lämnat in till det har fortfarande tid.Liten påminnelse till vår träff i ndsjö den 26 sept.Uppdaterat på "Utställning 2(nya).Det är bra om vi vet hur många som kommer för att kunna anmäla till de som vi skall vi besöka Anmälan sker till Monika Johansson senast den 28 maj.Org - comedy central presents hela världenAvstå - SverigeAvståm - SverigeAvståm - hela VärldenAvstå - SverigeSatellitkarta.Ni som funderar på att bli medlem gör det nu, för om ni betalar in medlemsavgiften nu, gäller det hela 2014.Varmt välkomna med anmälningar eller bara ett besök.
Segrare i KM blev 1:a Ludde 2:a Karin Fransson 3:a Fredrik Holmdahl, alla hade 190 poäng men genom att titta i Standarden så blev placeringen denna.
Nu finns inbjudan till Kaningårdsresan 2018, som egen länk.
Gott nytt ÅR till alla kaninvänner!Uppdaterat "Utställningar 2 nya" och "Fotoalbum".Hoppas på ett bra kaninår för oss alla.Ni som går i kaninköpartankar, passa på och gör ett besök och prata med uppfödare.Nu är vi 61 medlemmar!Anmälningsblankett sänds till: Yvonne Fransson, Björksäter 2, 330 15 Bor.Gunnar Danielsson, Rysk kanin zobel brun, stam 284,5p.Finns också bilder på Nu är det snart dags för LU, ville bara påminna er om flera intressanta semenarier, som ni kan besöka.Ml Vi kan ju vara med fast vi inte är där.


Sitemap