Top news

The website is created in n/a, currently located in, sweden and is running on IP registered.NU Domain, Ltd network.We are absolutely certain that every one is able to earn money from his website, Therefor we will display a short estimated numbers rabatt frökungen..
Read more
Jumlah undangan untuk setiap harinya, sudah disesuaikan dengan kapasitas mesin pencetak.Rm En timme sen 13/20 nikolas En timme sen 17/20 nor En timme sen 17/20 ilo En timme sen 17/20 ko 2 timmar sen 17/20, leifi 2 timmar sen 20/20, rabattkod arlanda express..
Read more
The Alta HR's features stop there, while the Charge 3 adds several more, marking the biggest differences between these two trackers aside from their size.Your JavaScript is turned off.Redigerad 16 april, 2011 av Mr Andersson Hej!Har du hittat en rabattkod som e handelsplattform..
Read more

Tradera kampanjkod februari 2017


(Tänk att allt möjligt kan hitta en ny ägare!) När saken är såld får du pengarna in på ditt bankkonto eller till Paypal.
Eller så blir det min helt oanvända svarta One Piece (med prislappen kvar) som jag skulle ha när jag satt i soffan och såg på TV, men som jag aldrig använt.
Simplet fungerar som så att du går in på sajten och beställer en påse eller kartong som passar det du vill sälja.
Är det saker som passar bättre att sälja på Ebay eller Blocket läggs annonsen ut där istället.
Förut sålde jag ofta på Tradera och Blocket men på sistone har jag liksom inte orkat hela vägen.Det skickas hem till dig och du packar i det du vill sälja och returnerar till Simplet.Hans personliga intresse för miljö och välgörenhet lade grunden för Simplet.Blir saken inte såld kan man välja att få den hemskickad igen mot fraktkostnad eller att man skänker den till välgörenhet och då ordnar de så att den kommer till Myrorna.Marcus startade Simplet under det här året samtidigt som han har pluggat på Entreprenörsprogrammet på Södertörns Högskola.
Det tar ändå lite tid att fota, lägga ut annons och packa för att skicka.
Till en början packade Marcus alla försäljningar hemma sin i lägenhet men nu har han fått en större lokal hjälper dig sälja begagnat!
Insåg först när jag kom hem från affären att jag ser ut som Spökplumpen i den.Längre hann jag inte tänka för häromdagen fick jag ett trevligt mail från Marcus Gärdskog-Hill som har grundat Simplet med förfrågan om ett samarbete.Så vi får se vad som dyker upp här på bloggen!Vi är ju psn presentkort intresserade av samma område att återvinna saker!Jag har en massa saker här hemma som jag har tänkt sälja men har inte kommit till skott.Jag gick in och läste om deras idé och tyckte att det lät toppen!Just nu finns det 470 saker till salu i butiken på Tradera!Nu har jag beställt min första påse och det ska bli spännande att prova att sälja via Simplet.Tror det blir en jacka eller en overall som jag ska försöka sälja.Betalningen för tjänsten tas som en procent av försäljningssumman, enligt Simplets prislista.

I tidigare projekt kände Marcus ofta att någon i kedjan förlorade så tanken att alla ska vinna blev också viktig när han började skissa på Simplet.
När de tagit emot dina saker fixar de foto, beskrivning och annons i sin egen butik på Tradera.


Sitemap