Top news

Kolla in storlekarna noga, annars lär du bli olycklig.Information, inför resan, populära resmål, skruvat rabatt kategorier, presentkort.Bernat, Patons, Carons och Sugar'n Cream har skippat inloggningen och samlat de snyggliga stick- och virkbeskrivningarna på en ny sajt med en smart "inspirationsmaskin".Hajar du inte stick..
Read more
Göm skatter i rabattkod miinto 2018 skogen och vocabulary for presentation in english gå på skattjakt Slå in stenar i folie och göm ute på tomten/balkongen/skogen och säg att det är skatter.Med fler försäkringar hos oss kan du få 15 rabatt, mer pengar..
Read more
Junkyard på sociala medier, junkyard är aktiva på sociala medier där du kan karta gps gratis följa dem.Vans, cheap Monday, dr Denim, humör, levis.Dessutom får du veta vilket material kläderna är gjorda.När du handlar på Junkyard får du bra köpvillkor.Se rabatt 20Rabatt 20..
Read more

Present till dagisfröken


present till dagisfröken

Han och jag har flera gemensamma intressen, att resa är ett av dem.
Och i mellantiden trivs vi bra tillsammans.
Bamse gör snöänglar, idag har jag varit ledig och bara tagit det lugnt.
Efter middagen gick maken och sov en stund efter nattpasset.Vi fick en jättebra sittande guidning med början i Heliga Birgitta, vars föräldrar ägde Fresta gård under en period, och kanske kanske är Fresta egentligen Birgittas Finsta?Det kanske inte så konstigt att sekretären blivit stående orörd.Hemvägen gick oxå bra och jag tog mig i princip direkt från pendeln till bilen.Precis när jag skulle gå kom sonen och hans lilla familj så jag fick lite babygos idag oxå plus att lillkillen fick sin tröja som jag glömde ta med i torsdags.Om du undrar varför jag tjatar och räknar ner min sjudagars arbetsvecka så kan jag meddela att det är ett enkelt sätt att hitta på rubriker.Idag har jag haft ett besök, röjt bland papper och mail, njutit lunch på restaurang i min ensamhet och avslutat dagen med två möten.
Det har gått oändligt långsamt att röja men jag tänker att allt får ha sin tid.
Två besök på morgonen, sen körde jag hårt med att få klar nästa vecka innan jag åkte upp till lyan för sen lunch.
Jag tror det kommer fler med tiden, jag kan förstå att man hellre ville stanna hemma i det tilltagande snöfallet idag.
Idag har jag mest legat i fåtöljen.Pratade lite med mamma som fortfarande är inlagd för smärtlindring.Vi var sex damer som knypplade, virkade och pratade.Grannens hund hade smitit och sprang bakom plogen så killen stannade och bytte några ord med maken.Nu har jag ingen ladda ner böcker gratis till iphone bra koll på var väster är från lyan sett, men med lite tur vaknar jag tidigt och får se blodmånen, men med samma tur får jag kanske istället en god natts sömn?Vi har en temadag om sorg en lördag i februari varje år och antalet deltagare blir fler varje.Hon har gjort underverk med mina fötter!
Sitemap